کارشناسی خودرو سانیار

خروج
درخواست کارشناس به صورت تلفنی 02144259405 - 09120211289 ربات تلگرام

کارشناسی حرفه ای خودرو در محل

کارشناسی کامل فنی، بدنه و آپشن های خودرو

درخواست کارشناسی خودرو نمونه خودروهای کارشناسی شده
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو

دلایل نیاز به کارشناسی خودرو

خرید خودروکارکرده بدون کارشناسی خودرو کار پر خطری بوده و ممکن است منجر به هزینه‌های گزافی شود به همین منظور نباید دل به دریا زد و خودرو را بدون کارشناسی خریداری کرد. کلاهبرداری در خرید و فروش خودرو بسیار اتفاق می‌افتد و گاهی اوقات برخی از افراد خودروی چپی و تصادفی و دو تکه را به جای خودرو سالم می‌فروشند و یا اطلاعات و کارکرد آن را دستکاری می‌کنند که این موارد توسط افراد آماتور قابل تشخیص نیست و کارشناسان خودرو می‌توانند به راحتی و بدون جهت گیری مشکلات خودرو را تشخیص دهند.باید در نظر داشته باشید که در صنعت خودرو کشور، تعمیرکاران فراوانی وجود دارند که می‌توانند ظاهر یک خودرو تصادفی را تا حد زیادی اصلاح کرده و آن را به عنوان یک ماشین کم کارکرد و سالم به فروش برسانند.مطمئنا تشخیص چنین خودروهایی از توان اغلب افراد خارج است؛ به همین دلیل در این مواقع، برای شناسایی نقاط ترمیم یا تعویض شده به کمک یک کارشناس مجرب جهت کارشناسی خودرو نیاز پیدا خواهید کرد. مطالعه بیشتر

کارشناسی خودرو
تست کارشناسی خودرو

چه بخش هایی از خودرو توسط کارشناسان سانیار خودرو مورد بررسی دقیق قرار میگیرد ؟

 کارشناسی رنگ و بدنه خودرو : در قسمت بدنه این بازدید شامل کارشناسی کامل بدنه خودرو ، سقف و ستون شاسی جلو و عقب و گزارش هر نوع رنگ شدگی ، تعویض ،صافکاری بدون رنگ ، خط و خش و غیره می شود . بازدید بدنه خودرو با استفاده از تجهیزات دیجیتال و حرفه ای و تجربه بالای کارشناس در تشخیص رنگ خودرو به صورت چشمی انجام می شود و گزارش کارشناسی خودرو در قسمت رنگ و بدنه شامل ضمانت نامه می باشد.

کارشناسی موتور و فنی: بازدید کامل موتور و تست موتور در حالت سرد و گرم ، اطمینان از کارکرد صحیح موتور ، عدم کمپرس موتور ، عدم روغن ریزی موتور ، تست دمای موتور و اطمینان از عملکرد درست سیستم خنک کننده ، اطمینان از عدم وجود صدای غیرعادی موتور ، بازدید واشر در سوپاپ و واشر سرسیلندر ، اطمینان از عدم نشتی روغن گیربکس ، روغن موتور ، روغن هیدرولیک ، بازدید رادیاتور و عدم نشتی آب ، بررسی دود اگزوز ، بازدید باتری و دینام و اطمینان از شارژ دهی مناسب ، تست دیاگ و گزارش خطاهای خودرو ، بررسی کارکرد واقعی خودرو ، بازدید و کارشناسی زیربندی خودرو ، تست آپشن ها و مایعات خودرو 

کارشناسی آپشن و تجهیزات جانبی خودرو: در قسمت آپشن بسته به نوع خودرو تمام تجهیزات خودرو ضمن تست از طریق دستگاه دیاگ به صورت دستی توسط کارشناس خودرو مورد کارشناسی قرار می گیرد . تجهیزات ایمنی خودرو از قبیل ایربگ ها ، سیستم کنترل پایداری خودرو، ترمز ای بی اس، کمربند های ایمنی ، کارشناسی تمامی سنسورها و سیستم صوتی و تهویه مطبوع خودرو ، بازدید وضعیت داخلی اطاق خودرو تنظیمات مربوط به صندلی ها و فرمان و بالابر شیشه ها ، اطمینان از عملکرد صحیح سیستم روشنایی خودرو

تست رانندگی: در کارشناسی فنی خودرو بسیاری از ایرادات خودرو فقط در زمان حرکت امکان تشخیص دقیق را دارد به همین دلیل کارشناس سانیار خودرو اقدام به تست رانندگی می کند. بازدید سیستم تعلیق و جلوبندی کارکرد موتور در دور موتور بالا عدم لرزش و صدای اضافی اطاق ، تعویض صحیح دنده و نبود ایراد در سیستم گیربکس و سیستم موتور ، بازدید سیستم ترمز ، شتاب گیری خودرو و سیستم هیدرولیک فرمان ، سالم بودن لاستیک های خودرو از مواردی است که در تست رانندگی گزارش می شود.

  • در جلو سمت راننده
  • در جلو سمت شاگرد
  • در عقب سمت راننده
  • در عقب سمت شاگرد
  • در صندوق در موتور
  • گلگیر جلو سمت راننده
  • گلگیر جلو سمت شاگرد
  • گلگیر عقب سمت راننده
  • گلگیر عقب سمت شاگرد
  • ستون جلو سمت راننده
  • ستون جلو سمت شاگرد
  • ستون عقب سمت راننده
  • ستون عقب سمت شاگرد
  • ستون وسط سمت راننده
  • ستون وسط سمت شاگرد
  • رکاب سمت راننده
  • رکاب سمت شاگرد
  • سقف شاسی جلو شاسی عقب

هزینه کارشناسی خودرو

هزینه کارشناس خودرو در محل توسط کارشناسان سانیار خودرو

در مورد قیمت کارشناسی خودرو | هزینه کارشناسی خودرو بیشتر بدانیم – احتمالا برای شما هم پیش آمده است که با توجه شرایط موجود و با در نظر گرفتن بودجه مشخصی نیازمند خرید یک خودروی مناسب برای استفاده خود و خانواده خود باشید . اگر قصد خرید خودروی دست دوم داریم پیشنهاد میشود مقاله دلایل نیاز به کارشناس خودرو را که در بخش اخبار و مقالات آمده را حتما مطالعه بفرمایید . در نظر داشته باشید که با توجه به صادق نبودن بخش عمده ای از فروشندگان خودروی دست دوم، قبل از خرید خودروی مد نظر خود حتما از یک کارشناس خودروی خبره درخواست نمایید که ماشین انتخابی شما رو از نظر رنگ، بدنه، فنی، کیلومتر و آپشن ها بررسی کند.

کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) با سال ها تجربه در زمینه کارشناسی خودرو و با بهره گیری از کارشناسان مجرب و کار آزموده مطمئن ترین راه برای خرید خودروی دست دوم سالم هست که میتواند شما را در راه خرید ماشین دست دوم سالم شما همراهی نماید.

توجه داشته باشید که در سایت کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) قیمت کارشناسی خودرو، کاملا ثابت بوده و هیچ هزینه دیگری مانند مالیات بر ارزش افزوده و غیره ، غیر از هزینه مصوب دریافت نمی گردد.

هزینه ایاب و ذهاب کارشناسان خودرو ( سانیار خودرو ) در شهر تهران، برای مشتریان محترم رایگان بوده و تمامی هزینه های رفت و آمد بر عهده سایت کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) خواهد بود  .

هزینه کارشناسی خودروهای زیر 400 میلیون تومان : چهارصد هزارتومان

هزینه کارشناسی خودروهای بالای 400 میلیون تومان : یک هزارم از قیمت کارشناسی خودرو

 چرخ خودرو 01

چرخ خودرو از اجزای سیستم تعلیق و انتقال نیرو به حساب می آید ، جهت درک بهتر سیستم تعلیق ، سیستم ترمز و همچنین مکانیزم انتقال قدرت از موتور به چرخ ها می بایست شناخت کاملی از مکانیزم چرخ داشته باشید ، در این صفحه به بررسی کامل چرخ خودرو ، مکانیزم و اجزای آن می پردازیم. اصلی ترین و مستحکم ترین عضو چرخ ، سگدست می باشد که سایر اجزای چرخ بر روی آن نصب شده و اجزای تعلیق نیز به آن متصل می شوند. در شکل زیر موقعیت نشیمگاه چرخ خودرو را مشاهده می کنید.

 

چرخ خودرو 02

موقعیت چرخ خودرو

2بنر درخواست کارشناس

در تصویر زیر ، سگدست یا همان نشیمنگاه چرخ با رنگ قهوه ای نشان داده شده ، محل اتصال طبق پایین با لکه های قرمز ، طبق بالا با لکه های زرد ، مفصل فرمان با لکه های آبی ، و محل نصب دیسک ترمز با لکه های صورتی نشان داده شده اند.

 چرخ خودرو 03

نشیمنگاه یا سگ دست چرخ

برای درک بهتر ، سگدست دیگری را مشاهده می کنید که تمام اجزای آن جدا شده اند و شکل ظاهری آن با شکل قبلی کمی متفاوت است ولی دارای همان محل های اتصال می باشد که با همان رنگ های شکل قبل مشخص شده اند ، یعنی محل اتصال طبق بالا با رنگ زرد ، طبق پایین با رنگ قرمز ، مفصل فرمان با رنگ آبی و محل نصب اجزای ترمز با رنگ صورتی نشان داده شده اند.

 سگ دست چرخ

سگ دست چرخ

همانطور که اشاره شد اصلی ترین قطعه تشکیل دهنده چرخ ، سگدست چرخ می باشد که سیستم تعلیق ، سیستم انتقال قدرت و سایر قطعات تشکیل دهنده چرخ ، به آن متصل می شوند در شکل زیر ، نمایی از پشت سگدست مشاهده می کنید که کاور دیسک ترمز و پلوس ماشین به آن متصل می شوند ، سگدست با لکه های سبز ، پلوس ماشین (که وظیفه انتقال نیرو از گیربکس به چرخ را بر عهده دارد) با رنگ آبی و کاور پلوس را با رنگ نارنجی مشاهده می کنید.

 موقعیت کاور ترمز و پلوس 05

موقعیت کاور ترمز و پلوس

نکته : سگدست هایی که تاکنون دیدید مربوط به چرخ های جلو بوده و همه دارای بازویی بودند که برای زاویه دار کردن و فرمان پذیر کردن نشینگاه چرخ استفاده می شود ولی در سگدست های مربوط به چرخ عقب خودرو خبری از این بازوی فرمان پذیر نیست. در شکل زیر یک مدل سگدست را مشاهده می کنید که در چرخ های عقب ماشین استفاده می شود و دارای بازویی در بالا با رنگ زرد برای اتصال طبق بالا و بازویی برای اتصال طبق پایین با رنگ قرمز می باشد ، همچنین دو سوراخ برای اتصال دیسک ترمز ، با رنگ صورتی وجود دارد ولی هیچ بازویی برای فرمان پذیر کردن سگدست ندارد.

 چرخ فرمان ناپذیر 06

چرخ فرمان ناپذیر

2بنر چراغ دار خرید سفارشی خودرو

در ادامه بررسی قطعات متصل شونده به سگدست ، عضو دیگری که بررسی می کنیم ، مجموعه بلبرینگ چرخ می باشد که خود شامل چندین قطعه ی کوچک و بزرگ می باشد در شکل زیر ، مجموعه بلبرینگ چرخ با لکه های زرد نشان داده شده ، همچنین سگدست با لکه های نارنجی و پلوس با لکه های آبی نشان داده شده است.

 نصب بلبرنگ زیر سگدست 07

نصب بلبرینگ روی سگ دست

مجموعه بلبرینگ خودرو از دو قسمت ثابت و متحرک تشکیل شده ، قسمت ثابت که بر روی سگدست با چند پیچ متصل می شود با لکه های سبز و قسمت چرخان (متحرک) با لکه های قرمز نشان داده شده ، این قسمت متحرک نسبت به قسمت ثابت می چرخد به این صورت که دو ردیف ساچمه (با رنگ زرد) بین قسمت ثابت و متحرک قرار می گیرد و چرخش این دو قسمت نسبت به یکدیگر را ممکن می سازد.

 ساختار بلبرینگ چرخ 08

ساختار بلبرینگ چرخ

در شکل زیر ، یک مدل مجموعه بلبرینگ چرخ را مشاهده می کنید ، قسمت ثابت با رنگ سبز و قسمت متحرک با رنگ قرمز نشان داده شده است ، سیمی که مشاهده می کنید به قسمت ثابت متصل شده مربوط به سنسوری می باشد که سرعت چرخ را به سیستم های مختلف خودرو می رساند مانند ترمز ABS و ...

 ساختار بلبرینگ چرخ 08

ساختمان بلبرینگ چرخ

عضو بعدی دیسک ترمز می باشد که به قسمت متحرک متصل می شود و همراه چرخ می چرخد و عضو مهمی از سیستم ترمز ماشین محسوب می شود ، در شکل زیر سگدست چرخ با شماره 1 ، کاور دیسک ترمز با شماره 2 ، مجموعه بلبرینگ چرخ با شماره 3 و دیسک ترمز با شماره 4 نشان داده شده اند.

 مونتاز اجزای چرخ 10

مونتاژاجزای چرخ

در مرحله بعد ، مجموعه رینگ و لاستیک چرخ به مجموعه چرخ اضافه می شود ، در شکل زیر پلوس با شماره 1 ، سگدست با شماره 2 ، بلبرینگ چرخ با شماره 3 ، مجموعه بلبرینگ چرخ (که بلبرینگ شماره 3 داخل آن قرار می گیرد) با شماره 4 ، دیسک چرخ با شماره 5 و مجموعه رینگ و لاستیک با شماره 6 نشان داده شده اند.

 نصب قطعات و اجزای چرخ

  نصب قطعات و اجزای چرخ خودرو

اکنون می بایست به نحوه اتصال بعضی از اجزا به یکدیگر صحبت کنیم ، برای اتصال مجموعه بلبرینگ چرخ به سگدست از 4 پیچ و مهره استفاده می شود ، مجموعه بلبرینگ با چهار پیچ داخل 4 سوراخ سگدست قرار می گیرد و با مهره سفت می شود ، این چهار سوراخ با لکه های سبز در شکل زیر نشان داده شده است. (نکته : معمولا سوراخ های سگدست رزوه شده و نقش مهره را بازی می کند تا نیازی به مهره نباشد)

نشیمنگاه چرخ یا سگ دست خودرو 11

نشیمنگاه چرخ یا سگ دست خودرو

برای اتصال دیسک چرخ به مجموعه بلبرینگ چرخ از پیچ هایی استفاده می شود که در هر خودرو متفاوت است ، در شکل زیر ، سه پیچ که با ماژیک زرد مشخص شده ، برای اتصال دیسک به مجموعه بلبرینگ استفاده می شوند.

 اتصال دیسک ترمز 12 به چرخ

اتصال دیسک ترمز به چرخ

نکته ای که باید در نظر بگیرید اینست که مجموعه بلبرینگ های چرخ دو مدل دارند ، مدل پیچ شده (سمت راست شکل زیر) و مدل رزوه دار (سمت چپ شکل زیر).

 نشیمنگاه چرخ یا سگ دست خودرو 13

انواع بلبرینگ چرخ

برای اتصال رینگ چرخ به مدل پیچ شده ، از مهره چرخ استفاده می شود و برای اتصال رینگ به مدل رزوه دار ، از پیچ چرخ استفاده می شود ، در شکل زیر اتصال چرخ با 5 پیچ چرخ را مشاهده می کنید.

 مونتاز اجزای چرخ 14

اتصال رینگ با پیچ چرخ

سگدست هایی که مشاهده نمودید طوری طراحی شده اند که پلوس ، نیرو را از گیربکس بگیرد و به قسمت متحرک مجموعه بلبرینگ بدهد ، اگر چرخی فقط بچرخد و نیرویی از گیربکس نگیرد یعنی چرخ غیرمحرک باشد آنگاه شکل ظاهری سگدست کمی متفاوت خواهد بود ، در چرخ های غیرمحرک معمولا از سگدست های مخروطی شکل استفاده می شود ، در شکل زیر دو مدل نشینگاه مخروطی را می بینید ، شکل سمت راست برای چرخ جلو و شکل سمت چپ برای چرخ عقب استفاده می شود.

 مخروطی چرخ 14

مخروطی چرخ

البته بعضی از سگدست های مخروطی ، قابلیت محرک بودن را دارند به طوری که مرکز آنها توخالی می باشد و پلوس از وسط آنها عبور می کند ، در شکل زیر یک مدل از این سگدست ها را مشاهده می کنید ، پلوس با لکه های آبی ، مفصل های فرمان با رنگ سبز و سوراخ های رزوه دار سگدست چرخ با رنگ زرد مشخص شده که برای نصب کالیپر ترمز استفاده می شود.

 مخروطی چرخ 15

مخروطی چرخ محرک

قطعات کوچک و بزرگ فراوانی در مجموعه اجزای چرخ خودرو وجود دارد که در این صفحه ، ما فقط اجزای اصلی را شرح دادیم ، حتی قطعات اصلی که ما شرح دادیم نیز دارای اجزا و عضوهای کوچک و بزرگ می باشند ، برای مثال اگر به شکل زیر نگاه کنید این قطعات کوچک و بزرگ را مشاهده می کنید.

 قطعات کامل چرخ 16

قطعات چرخ خودرو