کارشناسی خودرو سانیار

خروج
درخواست کارشناس به صورت تلفنی 02144259405 - 09120211289 ربات تلگرام

کارشناسی حرفه ای خودرو در محل

کارشناسی کامل فنی، بدنه و آپشن های خودرو

درخواست کارشناسی خودرو نمونه خودروهای کارشناسی شده
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو

دلایل نیاز به کارشناسی خودرو

خرید خودروکارکرده بدون کارشناسی خودرو کار پر خطری بوده و ممکن است منجر به هزینه‌های گزافی شود به همین منظور نباید دل به دریا زد و خودرو را بدون کارشناسی خریداری کرد. کلاهبرداری در خرید و فروش خودرو بسیار اتفاق می‌افتد و گاهی اوقات برخی از افراد خودروی چپی و تصادفی و دو تکه را به جای خودرو سالم می‌فروشند و یا اطلاعات و کارکرد آن را دستکاری می‌کنند که این موارد توسط افراد آماتور قابل تشخیص نیست و کارشناسان خودرو می‌توانند به راحتی و بدون جهت گیری مشکلات خودرو را تشخیص دهند.باید در نظر داشته باشید که در صنعت خودرو کشور، تعمیرکاران فراوانی وجود دارند که می‌توانند ظاهر یک خودرو تصادفی را تا حد زیادی اصلاح کرده و آن را به عنوان یک ماشین کم کارکرد و سالم به فروش برسانند.مطمئنا تشخیص چنین خودروهایی از توان اغلب افراد خارج است؛ به همین دلیل در این مواقع، برای شناسایی نقاط ترمیم یا تعویض شده به کمک یک کارشناس مجرب جهت کارشناسی خودرو نیاز پیدا خواهید کرد. مطالعه بیشتر

کارشناسی خودرو
تست کارشناسی خودرو

چه بخش هایی از خودرو توسط کارشناسان سانیار خودرو مورد بررسی دقیق قرار میگیرد ؟

 کارشناسی رنگ و بدنه خودرو : در قسمت بدنه این بازدید شامل کارشناسی کامل بدنه خودرو ، سقف و ستون شاسی جلو و عقب و گزارش هر نوع رنگ شدگی ، تعویض ،صافکاری بدون رنگ ، خط و خش و غیره می شود . بازدید بدنه خودرو با استفاده از تجهیزات دیجیتال و حرفه ای و تجربه بالای کارشناس در تشخیص رنگ خودرو به صورت چشمی انجام می شود و گزارش کارشناسی خودرو در قسمت رنگ و بدنه شامل ضمانت نامه می باشد.

کارشناسی موتور و فنی: بازدید کامل موتور و تست موتور در حالت سرد و گرم ، اطمینان از کارکرد صحیح موتور ، عدم کمپرس موتور ، عدم روغن ریزی موتور ، تست دمای موتور و اطمینان از عملکرد درست سیستم خنک کننده ، اطمینان از عدم وجود صدای غیرعادی موتور ، بازدید واشر در سوپاپ و واشر سرسیلندر ، اطمینان از عدم نشتی روغن گیربکس ، روغن موتور ، روغن هیدرولیک ، بازدید رادیاتور و عدم نشتی آب ، بررسی دود اگزوز ، بازدید باتری و دینام و اطمینان از شارژ دهی مناسب ، تست دیاگ و گزارش خطاهای خودرو ، بررسی کارکرد واقعی خودرو ، بازدید و کارشناسی زیربندی خودرو ، تست آپشن ها و مایعات خودرو 

کارشناسی آپشن و تجهیزات جانبی خودرو: در قسمت آپشن بسته به نوع خودرو تمام تجهیزات خودرو ضمن تست از طریق دستگاه دیاگ به صورت دستی توسط کارشناس خودرو مورد کارشناسی قرار می گیرد . تجهیزات ایمنی خودرو از قبیل ایربگ ها ، سیستم کنترل پایداری خودرو، ترمز ای بی اس، کمربند های ایمنی ، کارشناسی تمامی سنسورها و سیستم صوتی و تهویه مطبوع خودرو ، بازدید وضعیت داخلی اطاق خودرو تنظیمات مربوط به صندلی ها و فرمان و بالابر شیشه ها ، اطمینان از عملکرد صحیح سیستم روشنایی خودرو

تست رانندگی: در کارشناسی فنی خودرو بسیاری از ایرادات خودرو فقط در زمان حرکت امکان تشخیص دقیق را دارد به همین دلیل کارشناس سانیار خودرو اقدام به تست رانندگی می کند. بازدید سیستم تعلیق و جلوبندی کارکرد موتور در دور موتور بالا عدم لرزش و صدای اضافی اطاق ، تعویض صحیح دنده و نبود ایراد در سیستم گیربکس و سیستم موتور ، بازدید سیستم ترمز ، شتاب گیری خودرو و سیستم هیدرولیک فرمان ، سالم بودن لاستیک های خودرو از مواردی است که در تست رانندگی گزارش می شود.

  • در جلو سمت راننده
  • در جلو سمت شاگرد
  • در عقب سمت راننده
  • در عقب سمت شاگرد
  • در صندوق در موتور
  • گلگیر جلو سمت راننده
  • گلگیر جلو سمت شاگرد
  • گلگیر عقب سمت راننده
  • گلگیر عقب سمت شاگرد
  • ستون جلو سمت راننده
  • ستون جلو سمت شاگرد
  • ستون عقب سمت راننده
  • ستون عقب سمت شاگرد
  • ستون وسط سمت راننده
  • ستون وسط سمت شاگرد
  • رکاب سمت راننده
  • رکاب سمت شاگرد
  • سقف شاسی جلو شاسی عقب

هزینه کارشناسی خودرو

هزینه کارشناس خودرو در محل توسط کارشناسان سانیار خودرو

در مورد قیمت کارشناسی خودرو | هزینه کارشناسی خودرو بیشتر بدانیم – احتمالا برای شما هم پیش آمده است که با توجه شرایط موجود و با در نظر گرفتن بودجه مشخصی نیازمند خرید یک خودروی مناسب برای استفاده خود و خانواده خود باشید . اگر قصد خرید خودروی دست دوم داریم پیشنهاد میشود مقاله دلایل نیاز به کارشناس خودرو را که در بخش اخبار و مقالات آمده را حتما مطالعه بفرمایید . در نظر داشته باشید که با توجه به صادق نبودن بخش عمده ای از فروشندگان خودروی دست دوم، قبل از خرید خودروی مد نظر خود حتما از یک کارشناس خودروی خبره درخواست نمایید که ماشین انتخابی شما رو از نظر رنگ، بدنه، فنی، کیلومتر و آپشن ها بررسی کند.

کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) با سال ها تجربه در زمینه کارشناسی خودرو و با بهره گیری از کارشناسان مجرب و کار آزموده مطمئن ترین راه برای خرید خودروی دست دوم سالم هست که میتواند شما را در راه خرید ماشین دست دوم سالم شما همراهی نماید.

توجه داشته باشید که در سایت کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) قیمت کارشناسی خودرو، کاملا ثابت بوده و هیچ هزینه دیگری مانند مالیات بر ارزش افزوده و غیره ، غیر از هزینه مصوب دریافت نمی گردد.

هزینه ایاب و ذهاب کارشناسان خودرو ( سانیار خودرو ) در شهر تهران، برای مشتریان محترم رایگان بوده و تمامی هزینه های رفت و آمد بر عهده سایت کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) خواهد بود  .

هزینه کارشناسی خودروهای زیر 400 میلیون تومان : چهارصد هزارتومان

هزینه کارشناسی خودروهای بالای 400 میلیون تومان : یک هزارم از قیمت کارشناسی خودرو

انژکتور1

 

انژکتور 

سوخت رسانی به داخل محفظه احتراق خودرو به دو صورت انجام می گیرد.

1- توسط انژکتور

2- توسط کاربراتور

این بخش درباره خودروهای انژکتوری می باشد ، سیستم جرقه زنی و سوخت رسانی به محفظه احتراق در خودروهای انژکتوری کاملا متفاوت از خودروهای کاربراتوری می باشد ، در بخش جرقه زنی ، اشاره ای به روش ایجاد جرقه در خودروهای انژکتوری شده است ، در این صفحه سیستم سوخت رسانی خودروهای انژکتوری را بررسی می کنیم ، سوخت رسانی در خودروهای انژکتوری توسط اجزای زیر انجام می شود.

1- انژکتور خودرو

2- ریل سوخت خودرو

3- برق انژکتور (توسط دسته سیم انژکتورها).

4- پمپ بنزین برقی ماشین.

5- کامپیوتر ماشین.

انژکتور خودرو

انژکتور مانند یک سرنگ الکتریکی می باشد که تزریق مایع از سوزن آن توسط جریان الکتریکی انجام می شود ، وظیفه انژکتور پاشش سوخت در داخل سیلندر یا منیفولد هوا جهت احتراق مخلوط سوخت و هوا برای احتراق در محفظه احتراق خودرو می باشد برای این کار می بایست بنزین با فشار زیاد (حدود 3 کیلوگرم بر سانتی متر مربع یعنی سه برابر فشار هوای جو) در پشت انژکتور وجود داشته باشد تا با ایجاد جریان الکتریکی ، انژکتور سریعا عمل کند و سوزن آن بنزین را با سرعت زیاد به داخل سیلندر وارد کند.

در شکل زیر یک انژکتور را مشاهده می کنید. فشار بنزین در پشت انژکتور قرار می گیرد (پشت انژکتور با دایره زرد مشخص شده) و جریان الکتریکی از سوکت انژکتور (سوکت با دایره قرمز مشخص شده) وارد آن می شود ، بلافاصله پس از برقراری جریان الکتریکی در انژکتور ، سوزن آن عمل کرده و سوخت از نوک سوزن آن (با دوایر سبز مشخص شده) خارج می شود.

 انژکتور2

 

انژکتور خودر

در نظر داشته باشید به علت سرعت بالای میل لنگ ، پیستون و شاتون ، انژکتور می بایست خیلی سریع عمل کند یعنی سوزن آن با برقراری جریان الکتریکی به سرعت باز شده و به سرعت نیز بسته شود ؛ عمل باز و بسته شدن می بایست در عرض چند میلی ثانیه انجام شود و سوخت پشت انژکتور باید به قدر کافی پر فشار باشد تا در این زمان کم ، سوخت به اندازه کافی وارد سیلندر شود. 

 

انژکتور3

انژکتور سیلندر خودرو

 

همانطور اشاره شد محل قرارگیری انژکتور می تواند در ورودی هوای سیلندر باشد (دقیقا قبل از سوپاپ هوا) و یا در داخل محفظه احتراق باشد ، در بعضی از خودروها نیز برای هر سیلندر دو انژکتور قرار می دهند یکی قبل از سوپاپ ورود هوا و دیگری داخل محفظه احتراق. 

انژکتور4

انژکتور و شمع محفظه احتراق 

 

ریل سوخت خودرو

برای ایجاد فشار سوخت پشت انژکتورها از ریل سوخت استفاده می شود ، ریل سوخت قطعه ایست که داخل آن سوخت پر فشار قرار دارد و پشت انژکتورها به آن متصل می شود ، در نتیجه فشار سوخت پشت انژکتورها از طریق این قطعه که ریل سوخت نامیده می شود تامین می شود. در شکل زیر یک ریل سوخت مخصوص خودروی چهار سیلندر را مشاهده می کنید. محل نصب انژکتورها با دایره قرمز مشخص شده و محل نصب شیلنگ ورودی و خروجی سوخت نیز با دایره سبز نشان داده شده است.

 انژکتور5

ریل سوخت خودرو

دسته سیم انژکتور

در شکل زیر نیز چهار انژکتور را مشاهده می کنید که به ریل سوخت متصل شده اند. همانطور که با دایره های سبز مشخص شده ، به هر کدام از سوکت های انژکتور ، یک سوکت از دسته سیم وصل شده و انتهای دسته سیم به صورت یک سوکت اصلی (دایره آبی) با چند واسطه به کامپیوتر خودرو وصل می شوند ، در نتیجه تمام انژکتورها به کامپیوتر خودرو وصل می شود و دستور بازشدن و بسته شدن را از کامپیوتر دریافت می کنند.

 انژکتور6

دسته سیم انژکتور خودرو

پمپ بنزین برقی ماشین

فشار مورد نیاز ریل سوخت از طریق پمپ بنزین ایجاد می شود ، پمپ بنزین ، داخل باک خودرو قرار می گیرد و بنزین را با فشار زیاد (بیش از 5 بار) از طریق لوله های بنزین به ریل سوخت می فرستد ، اما فشار ریل سوخت می بایست 3 بار باشد نه بیشتر و نه کمتر ، برای کاهش فشار پمپ بنزین ، در ریل سوخت یک خروجی بنزین نیز در نظر گرفته شده تا بنزین اضافی از ریل سوخت خارج شود و فشار ریل سوخت در حد 3 بار ثابت بماند  ، بنزین اضافی از طریق خروجی ریل سوخت ، به داخل باک بنزین برمی گردد.

در شکل زیر یک پمپ بنزین خودروی انژکتوری را مشاهده می کنید که داخل باک قرار داشته و دارای دو محل (دو سوراخ) برای نصب لوله می باشد ، یکی از سوراخ ها برای ارسال بنزین به ریل سوخت و دیگری جهت برگشت سوخت اضافی از ریل سوخت به کار می رود.

 انژکتور7

پمپ بنزین برقی خودرو

 

برای درک بیشتر سیستم سوخت رسانی انژکتور به شکل زیر نگاه کنید. سوخت در داخل باک بنزین (شماره 1) قرار دارد ، پمپ بنزین (شماره 2) ، بنزین را با فشار زیاد ، از طریق لوله شماره 3 وارد فیلتر تصفیه بنزین می کند و بنزین پس از تصفیه شدن به داخل ریل سوخت (شماره 5) می رود ، بنزین اضافی از خروجی ریل سوخت به سمت رگولاتور یا همان تنظیم کننده فشار بنزین (شماره 6) می رود ، رگولاتور فشار بنزین را در حد 3 بار تنظیم می کند و بنزین اضافی را از طریق لوله شماره 7 به سمت باک بنزین برمی گرداند ، در این سیستم فشار بنزین در ریل سوخت و انژکتورهای شماره 8 ،  همیشه در حد 3 بار باقی می ماند و با بازشدن هر انژکتور در زمان مناسب ، سوخت به سیلندر همان انژکتور تزریق می شود.

 انژکتور8

سیستم سوخت رسانی انژکتوری

 

در شکل زیر مجددا همین سیستم را در یک خودرو مشاهده می کنید. باک بنزین شماره 1 ، پمپ بنزین شماره 2 ، شیلنگ خروجی پمپ بنزین شماره 3 ، فیلتر تصفیه سوخت شماره 4 ، انژکتورها شماره 5 ، رگولاتور تنظیم کننده فشار شماره 6 ، لوله برگشت بنزین به باک شماره 7 می باشند.

 انژکتور9

عملکرد سیستم انژکتوری

 

البته در بسیاری از خودروهای امروزی برای صرفه جویی در شیلنگ ها ، رگولاتور را در داخل پمپ بنزین قرار می دهند تا فقط یک شیلنگ بنزین را با فشار 3 بار به ریل سوخت برساند و در نتیجه لوله برگشت بنزین وجود ندارد. در شکل زیر یک نمونه از این مدل پمپ بنزین ها را مشاهده می کنید ، بنزین از کف پمپ بنزین توسط یک موتور الکتریکی به لوله شماره 1 پمپ می شود ، بنزین پس از گذر از رگولاتور تنظیم فشار ، وارد لوله شماره 2 شده و سپس از دریچه شماره 3 به سمت ریل سوخت می رود.

 انژکتور10

پمپ بنزین خودرو

 

کامپیوتر ماشین

در خودروهای انژکتوری ، مقدار و زمان پاشش سوخت توسط انژکتورها و همچنین دستور جرقه زنی به شمع ها تماما توسط کامپیوتر خودرو انجام می شود ، کامپیوتر خودرو ، ECU نامیده می شود اصول کلی کار کامپیوترها به این صورت است که اطلاعاتی دریافت می کند (خطوط آبی) ، آن اطلاعات را پردازش می کند و سپس دستوراتی را صادر می کند (خطوط قرمز).

 انژکتور11

سیستم سوخت رسانی کامپیوتری

 

کامپیوتر خودرو برای اینکه بتواند در زمان مناسب این دستورات را صادر کند از چندین سنسور استفاده می کند ، این سنسورها هر کدام اطلاعات خاصی را به کامپیوتر خودرو می دهند و کامپیوتر ، با دریافت اطلاعات این سنسورها به عملگرها که همان انژکتور و شمع ها می باشند ، دستورات لازم را می دهد.

انژکتور12

سیستم سوخت رسانی انژکتوری