کارشناسی خودرو سانیار

خروج
درخواست کارشناس به صورت تلفنی 02144259405 - 09120211289 ربات تلگرام

کارشناسی حرفه ای خودرو در محل

کارشناسی کامل فنی، بدنه و آپشن های خودرو

درخواست کارشناسی خودرو نمونه خودروهای کارشناسی شده
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو
  • سانیار خودرو کارشناسی خودرو

دلایل نیاز به کارشناسی خودرو

خرید خودروکارکرده بدون کارشناسی خودرو کار پر خطری بوده و ممکن است منجر به هزینه‌های گزافی شود به همین منظور نباید دل به دریا زد و خودرو را بدون کارشناسی خریداری کرد. کلاهبرداری در خرید و فروش خودرو بسیار اتفاق می‌افتد و گاهی اوقات برخی از افراد خودروی چپی و تصادفی و دو تکه را به جای خودرو سالم می‌فروشند و یا اطلاعات و کارکرد آن را دستکاری می‌کنند که این موارد توسط افراد آماتور قابل تشخیص نیست و کارشناسان خودرو می‌توانند به راحتی و بدون جهت گیری مشکلات خودرو را تشخیص دهند.باید در نظر داشته باشید که در صنعت خودرو کشور، تعمیرکاران فراوانی وجود دارند که می‌توانند ظاهر یک خودرو تصادفی را تا حد زیادی اصلاح کرده و آن را به عنوان یک ماشین کم کارکرد و سالم به فروش برسانند.مطمئنا تشخیص چنین خودروهایی از توان اغلب افراد خارج است؛ به همین دلیل در این مواقع، برای شناسایی نقاط ترمیم یا تعویض شده به کمک یک کارشناس مجرب جهت کارشناسی خودرو نیاز پیدا خواهید کرد. مطالعه بیشتر

کارشناسی خودرو
تست کارشناسی خودرو

چه بخش هایی از خودرو توسط کارشناسان سانیار خودرو مورد بررسی دقیق قرار میگیرد ؟

 کارشناسی رنگ و بدنه خودرو : در قسمت بدنه این بازدید شامل کارشناسی کامل بدنه خودرو ، سقف و ستون شاسی جلو و عقب و گزارش هر نوع رنگ شدگی ، تعویض ،صافکاری بدون رنگ ، خط و خش و غیره می شود . بازدید بدنه خودرو با استفاده از تجهیزات دیجیتال و حرفه ای و تجربه بالای کارشناس در تشخیص رنگ خودرو به صورت چشمی انجام می شود و گزارش کارشناسی خودرو در قسمت رنگ و بدنه شامل ضمانت نامه می باشد.

کارشناسی موتور و فنی: بازدید کامل موتور و تست موتور در حالت سرد و گرم ، اطمینان از کارکرد صحیح موتور ، عدم کمپرس موتور ، عدم روغن ریزی موتور ، تست دمای موتور و اطمینان از عملکرد درست سیستم خنک کننده ، اطمینان از عدم وجود صدای غیرعادی موتور ، بازدید واشر در سوپاپ و واشر سرسیلندر ، اطمینان از عدم نشتی روغن گیربکس ، روغن موتور ، روغن هیدرولیک ، بازدید رادیاتور و عدم نشتی آب ، بررسی دود اگزوز ، بازدید باتری و دینام و اطمینان از شارژ دهی مناسب ، تست دیاگ و گزارش خطاهای خودرو ، بررسی کارکرد واقعی خودرو ، بازدید و کارشناسی زیربندی خودرو ، تست آپشن ها و مایعات خودرو 

کارشناسی آپشن و تجهیزات جانبی خودرو: در قسمت آپشن بسته به نوع خودرو تمام تجهیزات خودرو ضمن تست از طریق دستگاه دیاگ به صورت دستی توسط کارشناس خودرو مورد کارشناسی قرار می گیرد . تجهیزات ایمنی خودرو از قبیل ایربگ ها ، سیستم کنترل پایداری خودرو، ترمز ای بی اس، کمربند های ایمنی ، کارشناسی تمامی سنسورها و سیستم صوتی و تهویه مطبوع خودرو ، بازدید وضعیت داخلی اطاق خودرو تنظیمات مربوط به صندلی ها و فرمان و بالابر شیشه ها ، اطمینان از عملکرد صحیح سیستم روشنایی خودرو

تست رانندگی: در کارشناسی فنی خودرو بسیاری از ایرادات خودرو فقط در زمان حرکت امکان تشخیص دقیق را دارد به همین دلیل کارشناس سانیار خودرو اقدام به تست رانندگی می کند. بازدید سیستم تعلیق و جلوبندی کارکرد موتور در دور موتور بالا عدم لرزش و صدای اضافی اطاق ، تعویض صحیح دنده و نبود ایراد در سیستم گیربکس و سیستم موتور ، بازدید سیستم ترمز ، شتاب گیری خودرو و سیستم هیدرولیک فرمان ، سالم بودن لاستیک های خودرو از مواردی است که در تست رانندگی گزارش می شود.

  • در جلو سمت راننده
  • در جلو سمت شاگرد
  • در عقب سمت راننده
  • در عقب سمت شاگرد
  • در صندوق در موتور
  • گلگیر جلو سمت راننده
  • گلگیر جلو سمت شاگرد
  • گلگیر عقب سمت راننده
  • گلگیر عقب سمت شاگرد
  • ستون جلو سمت راننده
  • ستون جلو سمت شاگرد
  • ستون عقب سمت راننده
  • ستون عقب سمت شاگرد
  • ستون وسط سمت راننده
  • ستون وسط سمت شاگرد
  • رکاب سمت راننده
  • رکاب سمت شاگرد
  • سقف شاسی جلو شاسی عقب

هزینه کارشناسی خودرو

هزینه کارشناس خودرو در محل توسط کارشناسان سانیار خودرو

در مورد قیمت کارشناسی خودرو | هزینه کارشناسی خودرو بیشتر بدانیم – احتمالا برای شما هم پیش آمده است که با توجه شرایط موجود و با در نظر گرفتن بودجه مشخصی نیازمند خرید یک خودروی مناسب برای استفاده خود و خانواده خود باشید . اگر قصد خرید خودروی دست دوم داریم پیشنهاد میشود مقاله دلایل نیاز به کارشناس خودرو را که در بخش اخبار و مقالات آمده را حتما مطالعه بفرمایید . در نظر داشته باشید که با توجه به صادق نبودن بخش عمده ای از فروشندگان خودروی دست دوم، قبل از خرید خودروی مد نظر خود حتما از یک کارشناس خودروی خبره درخواست نمایید که ماشین انتخابی شما رو از نظر رنگ، بدنه، فنی، کیلومتر و آپشن ها بررسی کند.

کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) با سال ها تجربه در زمینه کارشناسی خودرو و با بهره گیری از کارشناسان مجرب و کار آزموده مطمئن ترین راه برای خرید خودروی دست دوم سالم هست که میتواند شما را در راه خرید ماشین دست دوم سالم شما همراهی نماید.

توجه داشته باشید که در سایت کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) قیمت کارشناسی خودرو، کاملا ثابت بوده و هیچ هزینه دیگری مانند مالیات بر ارزش افزوده و غیره ، غیر از هزینه مصوب دریافت نمی گردد.

هزینه ایاب و ذهاب کارشناسان خودرو ( سانیار خودرو ) در شهر تهران، برای مشتریان محترم رایگان بوده و تمامی هزینه های رفت و آمد بر عهده سایت کارشناس خودرو ( سانیار خودرو ) خواهد بود  .

هزینه کارشناسی خودروهای زیر 400 میلیون تومان : چهارصد هزارتومان

هزینه کارشناسی خودروهای بالای 400 میلیون تومان : یک هزارم از قیمت کارشناسی خودرو

مشاهده آنلاین کلیپ

دانلود ویدیو کلیپ

 

عموم ما روزانه با کلمات و اصطلاحاتی سروکار داریم که بدون توجه به معانی و مفهوم آنان ساده از کنارشان عبور می‌کنیم. یکی از این مفاهیم بسیار مهم و پرکاربرد می‌تواند اسب بخار باشد که تمامی افراد جامعه با آن سروکار دارند و یا نام آن را شنیده‌اند، ولی قریب به اتفاق اکثر آنان اطلاعی از مفهوم این کلمه و یا ریشه پیدایش آن ندارند، به همین دلیل قصد داریم در این مطلب از کارشناس خودرو سانیار مختصر صحبتی در رابطه با ریشه و مفهوم "اسب بخار" داشته باشیم.
مفهوم اسب بخار اول از همه توسط مهندس اسکاتلندی به نام جیمز وات که بین سال‌های 1736 میلادی تا 1819 میلادی عمر کرد، در اواخر قرن 18 میلادی بکار گرفته شد. زمانی که وی در معدن زغال سنگ کار می‌کرد و می‌خواست راهی برای محاسبه مقدار توان اسب‌ها در زمان بالا کشیدن سطل‌های زغال سنگ پیدا کند و بدین ترتیب به این مهم رسید که هر اسب در هر ثانیه می‌تواند وزنی 75 کیلوگرمی را به ارتفاع 1 متر بلند کند (البته منظور از بلند کرد این است که با استفاده از قرقره و طناب، اسب جسمی به وزن 75 کیلوگرم را بالا بکشید که در مثال‌های امروزی، اسب نقش یک بالابر برقی ساختمانی را ایفا می‌کند). بعدها جیمز وات از این روش در محاسبه مقدار نیروی تولیدی ماشین‌های بخار استفاده کرد که نام "اسب بخار به خود" گرفت و مقرر شد که هر اسب بخار تولید شده توسط ماشین‌های بخار معادل 746 وات است که یک عدد خود ساخته به شمار می‌رفت. عددی که حالا برای محاسبه نیروی تولیدی موتورهای پیستونی، موتورهای توربینی، موتورهای الکتریکی و سایر ماشین آلات دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بنرچراغ دار خرید سفارشی خودرو


برای محاسبه قدرت تولیدی در اتومبیل‌های احتراق داخلی، اول با دستگاه‌های مخصوص که به خروجی میل لنگ موتور وصل می‌شود و باری بر روی موتور قرار می دهد، حداکثر گشتاور تولیدی موتور را محاسبه می‌کنند و سپس آن را در دور موتور ضرب کرده و تقسیم بر عدد 5252 می‌کنند. به عنوان مثال در دور موتور 3600 rpm، گشتاوری 200 نیوتن متری بدست می‌آید، حال اگر 2600 را ضربدر 200 نیوتن متر کنیم و سپس عدد بدست آمده یعنی 720000 را تقسیم بر 5252 کنیم، عدد 137 برای مقدار قدرت تولیدی بدست می‌آید که آن را 137 اسب بخار می‌‌نامیم. البته ناگفته نماند که این روش برای موتورهای تنفس طبیعی کاربرد دارد و برای محاسبه نیروی تولیدی موتورهای توربو شارژ نیاز به یک فرمول جداگانه و دستگاه‌ های مخصوص سنجش توان است.

بنرچراغ دار درخواست کارشناس


قدرت = گشتاور X دور موتور / 5252
در برخی اتومبیل‌های اسپرت و سوپر اسپرت همچون محصولات لامبورگینی و فراری هم دیده‌اید که میزان قدرت تولیدی آنان بیشتر از گشتاور تولیدی موتور است، چون موتورهایی که قدرت بالاتری دارند می‌توانند به دور موتور سریع‌تری هم دست پیدا کنند و در مسابقات هم نیاز به سرعت بالاتری است، ولی عکس این قضیه، در کامیون‌ها شاهد دور پایین و گشتاور بسیار زیاد هستیم که بیشتر برای کشیدن بار مورد نیاز است.
برای درک بهتر این قضیه ویدیوی بالارا تماشا کنید .

کارشناس خودرو سانیار همراه و پشتیبان شما